torsdag 29 maj 2008

tisdag 20 maj 2008

Även regnbågen var på hugget/ Patrik

Även regnbågen var på hugget/ Patrik

söndag 18 maj 2008

Premiär med flugspöt


Idag blev det premiär med flugspöt i klubbsjön. Kallt om händerna var det då termometern visade på 1 grad när jag kom dit på eftermiddagen. Fisken vakade dock och det gick fort att få två öringar i fin kondition. Båda var på dryga kilot.
//Mattias


söndag 4 maj 2008

Summering Väsman 4 maj

Jag och Patrik fiskade 05.00 till c:a 13.00. Förutsättningarna var förändrade mot de senaste dagarna med nordlig vind och solsken. Vi fick två öringar 1,5 + 1,8 varav den mindre simmar kvar i sjön. Ytterligare ett hugg hade vi på morgonen. Öringarna tog på strike pro + tomic. Enligt rapporterna från övriga båtar var fisket segare än de senaste dagarna och något kanonfiske blev det inte denna dag.
Vi var dock hyfsat nöjda men hade gärna krönt dagen med en större fisk.

//Mattias

lördag 3 maj 2008

Väsman på söndag

Imorgon söndag blir det trolling på Väsman. Jag och Patrik åker ut i ottan för att försöka lura några fina öringar.
//Mattias

Väsman på söndag

fredag 2 maj 2008

Det har varit dålig fart i bloggen länge nu. Men nu börjar våren och därmed fisket komma igång varför en bättre uppdatering kommer ske framåt. I helgen blir det någon vända på Väsman då Tobbe drog ett helt gäng med öringar igår och fisket verkar kommit igång.

Annars pågår planeringen för sommarens fiskevecka som blir i början av juli. Vi har sökt några kvoterade vatten och svar på utlottningarna kommer förhoppningsvis under kommande vecka. Hoppas.....

//Mattias